Lagring på små egetræsfade / ståltanke i 6/8 mdr. – efterfølgende 54 mdr. på lees
Kun 6600 flasker
Servering og parring:
Serveres bedst mellem 6-8 grader. Fungerer især godt med mad, der har en frisk, let syre, så de bedste parringer inkluderer rå eller let tilberedte retter, der ikke er for tunge eller fede. Det er en vin, der fungerer særligt godt til retter, hvor friskhed og balance er i fokus
Smagsnoter
Vinen har en strågul farve med lette grønne nuancer
Intens og kompleks med dominerende citrusnoter af citron og grapefrugt, grønne æbler og pærer, samt en let floral og mineralsk karakter. Lagringen på lees tilføjer subtile ristede og briochetoner, der giver vinen dybde og finesse
Vinen er tør og frisk med en elegant syre, fine, bløde bobler og en ren, frugtagtig smag af grønne æbler, citrus og mandler. Den har en lang, mineralsk eftersmag og meget velafstemt mellem duft og smag